preskoči na sadržaj

Osnovna škola Velika Pisanica

 > Naslovnica
Vijesti

Obavijest za učenike predmetne nastave

Autor: Ivana Haić, 16. 3. 2020.

Poštovani učenici i roditelji,

obavještavamo Vas da će se u OŠ Velika Pisanica za učenike predmetne nastave nastava odvijati po redovnom rasporedu učenika. Učenici će dobivati zadatke  na Teamse i na osobne mail adrese učenika (skole.hr). U ponedjeljak, 16.ožujka 2020. godine učenici će do kraja dana dobiti tjedne zadatke po predmetima. Učenici koji pohađaju nastavu po redovnom programu uz prilagodbu sadržaja unutar zadataka imat će naznačenu uputu. Učenici će zadatke koje trebaju riješiti dostaviti učiteljima putem Teamsa, ukoliko Teamsi na funkcioniraju, onda će ih dostavljati učiteljima na njihov mail.

Učenici će od učitelja redovito dobivati povratne informacije o uspješnosti rješavanja svojih zadataka putem Teamsa ili maila.

Ukoliko učenici postave učiteljima pitanje na chatu, učitelji će odgovoriti u što kraćem roku. Ako  učenik nije bio aktivan cijeli dan u virtualnom razredu, svoj izostanak treba opravdati razredniku.

Sve upute za tablete koji su dobili učenici 5.- ih i 7.-ih razreda molimo da šaljete učitelju Leonardu Gradečaku na mail: leonardo.gradecak@skole.hr s kratkim opisom problema.

Učenici koji nemaju pristup internetu 6. –ih i 8.-ih razreda neka se jave učitelju Leonardu na mail pa ćemo dogovoriti posudbu tableta.

 

Ivana Haić, ravnateljica
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Velika Pisanica / Hrvatskih mučenika 3, HR-43270 Velika Pisanica / www.os-velika-pisanica.skole.hr / ured@os-velika-pisanica.skole.hr
preskoči na navigaciju