preskoči na sadržaj

Osnovna škola Velika Pisanica

 > Naslovnica
Vijesti

Plan organizacije rada razredne nastave matične i područnih škola od 25.5.2020.

Autor: Ivana Haić, 22. 5. 2020.

Početak nastave je u 8.00 sati u zgradi matične škole u četiri  učionice ( 1.razred – vjeronauk, 2.razred –geografija, 3.razred –hrvatski j.(velika učionica), 4.razred –matematika). Prijevoz za učenike je organiziran đačkim autobusom kao i prije pojave korona virusa i u istom terminu. Za učenike PŠ Lasovac nastava će početi u 8.15 sati zbog prijevoza učenika. Prijevoz će za učenike PŠ Lasovac biti organiziran đačkim autobusom, ali će biti 15 minuta poslije u odnosu na period kada nije bilo korona virusa.

U klupama učenici sjede poštujući preporuke HZJZ (udaljeni 1,5 m i svatko u svojoj klupi).

Gablec  je organiziran za sve učenike koji inače jedu u kuhinji, a meni kuhanih obroka za mjesec svibanj je na web stranici škole. Gablec će biti u 9.00 sati u holu škole za učenike 1. i 3. razreda i trajat će 15 minuta, te u 9.20 sati za učenike 2. i 4. razreda i trajat će također 15 minuta. Učenici iz područnih škola gablecovat će sukladno rasporedu dovoza hrane koji se nije mijenjao.

Zvono se neće koristiti, već će svaki razrednik voditi brigu da odmor učenika bude u drugo vrijeme da se skupine djece ne miješaju.

INA se ne održava.

TZK se održava na igralištu škole.

Prvi dan nastave učitelji su dužni dati upute učenicima kako se ponašati, prati ruke, držati razmak od  1,5 m sukladno Uputama HZJZ.

Nastava engleskog jezika se održava sukladno rasporedu kao i nastava vjeronauka i njemačkog jezika u 4. razredu. Njemački jezik će biti samo za učenike 4.razreda matične škole jer se učenici i područnih škola neće prevoziti školskim kombijem na nastavu njemačkog jezika zbog miješanja grupa djece. Oni će i dalje imati on-line nastavu njemačkog jezika.

Nastava se održava u prosjeku 4 školska sata dnevno.

Nastava dopunska i dodatna održavaju se po potrebi.

Roditelji ne ulaze u školu.

U toaletima škole održava se razmak i preporuča se pojedinačan ulazak učenika.
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Velika Pisanica / Hrvatskih mučenika 3, HR-43270 Velika Pisanica / www.os-velika-pisanica.skole.hr / ured@os-velika-pisanica.skole.hr
preskoči na navigaciju