preskoči na sadržaj

Osnovna škola Velika Pisanica

vijesti

Dan ružičastih majica- STOP nasilju!!!

Autor: Mirela Mrzlečki, 6. 3. 2020. 09:35

27.veljače na satu razrednika obilježili smo jučerašnji dan- Dan ružičastih majica kako bi se i ove godine podsjetili da nasilju nije mjesto u našoj školi niti u našim životima! NE BUDI NASILNIK- BUDI POBJEDNIK!!!

[više]

Maškare- dan za ludovanje!!

Autor: Mirela Mrzlečki, 6. 3. 2020. 09:30

Maškare- dan kada smo bili netko drugi!!Ove godine smo se pretvorili u kostura,vojnika i vješticu!! Prvo smo ludovali u razredu,a potom smo prošetali ulicama našeg sela!!

Poslije smo se počastili slatkim!!

[više]

Valentinovo- Dan zaljubljenih

Autor: Mirela Mrzlečki, 6. 3. 2020. 09:23

Kao i svake godine do sada i ove smo  godine obilježili Dan zaljubljenih- Valentinovo u našoj maloj školi. Čokolade i slatkiša bilo je u izobilju,a ljubav je bila u zraku kao i svakog dana u našoj školi!! Lijepo je širiti i živjeti ljubav!!!

[više]

Ponovno u Zagrebu!

Autor: Mirela Mrzlečki, 1. 3. 2020. 22:14

Učenici PŠ Babinac, Bedenik, Lasovac i Ribnjačka dana 25.10.2019. posjetili su grad Zagreb.Gledali su kazališnu predstavu " Pipi Duga Čarapa" u kazalištu " Trešnja". Bili su oduševljeni hrabrom djevojčicom Pipi i njenim prijateljima. Poslije predstave opustili smo se uz fini ručak u restoranu Medvedgrad. Zatim nas je očekivala prava iluzija u Muzeju Iluzija. Optički smo bili manji,višlji, u tanjuru...Fotografirali smo se  i krenuli u šetnju Ilicom gdje smo se usput počastili sladoledom. Zatim smo došetali i do zagrebačkog trga gdje smo djecu upoznali s kulturno- povijesnim spomenicima i ostalom baštinom. Kući smo stigli u poslijepodnevnim satima.

[više]

Svjetski dan hrane!!

Autor: Mirela Mrzlečki, 1. 3. 2020. 22:02

Kao i svake godine,tradicionalno i ove smo obilježili Dan hrane i Dane zahvalnosti za plodove zemlje u našoj maloj školi. Iako nas je malo, ipak smo se osladili i uljepšali našu učionicu!!

[više]

Pozdrav jeseni!!

Autor: Mirela Mrzlečki, 1. 3. 2020. 21:52

I ove smo školske godine pozdravili jesen u našoj školi! Skupili smo jesenske plodove,suncokrete i njima ukrasili našu učionicu! Dobro nam došla jeseni!!

[više]

Dobro došao đak prvak!

Autor: Mirela Mrzlečki, 1. 3. 2020. 21:33

09.rujna u našoj smo PŠ dočekali samo jednog,ali vrijednog dječaka koji je krenuo u prvi razred te smo mu zaželjeli puno uspjeha u školi!! Ivane,sretno!!!

[više]

Uskrs u našoj učionici

Autor: Mirela Mrzlečki, 11. 4. 2019. 18:40

Bliži nam se Uskrs- najveći kršćanski blagdan. U našu smo učionicu unijeli dašak uskršnje čarolije. S nama su se poigrali pilići, zečevi, ptičice, cvjetići, jaja, pisanice, bubamare i ostalo društvo šarenih uskršnjih motiva. Njih su sve vrijedne ruke naših mama spojile u čarobnu cjelinu i tako  smo dobili prekrasne uskršnje aranžmane. Hvala mamama što su se i ove godine odazvale na našu uskršnju radionicu koja se održala 04.travnja u našoj maloj školi.

Sretan Uskrs!!!

[više]

Kazališna predstava "Majstori"

Autor: Mirela Mrzlečki, 11. 3. 2019. 19:00

Dana 08.ožujka 2019. učnici PŠ Babinac gledali su kazališnu predstavu "Majstori" u izvedbi Teatra to go. Predstava se izvodila u Društvenom domu u Velikoj Pisanici. Učenicima je predstava bila izrazito smiješna i dinamična. Svojim sadržajem bila je i poučna te je pružila izrazitu interakciju glumaca i publike. Nakon predstave učenici su se kratko podružili s dvojicom glumaca Goranom Smoljanovićem i Dejanom Fajferom. Svidjelo im se i puno su se nasmijali te indirektno ponovili gradivo iz prirode " Promet- semafor".

[više]

Arhiva naših vijesti   
 


 
Učenici područne škole Babinac rade i uče u četverorazrednoj kombinaciji.
Super se snalaze i vrlo su aktivni.Rado sudjeluju u svim događanjima škole
zajedno sa svojim roditeljima.
Evo kako je to izgledalo tijekom božićne radionice...
Malo se vraćamo u prošlost,ali nećete nam zamjeriti!!
Uradci su ispali jako dobri!!
Uskoro i fotka s maškara,a i uskršnje radionice koja nam se bliži.
Pozdrav!!

 
 > Područne škole  > PŠ Babinac
CMS za škole logo
Osnovna škola Velika Pisanica / Hrvatskih mučenika 3, HR-43270 Velika Pisanica / www.os-velika-pisanica.skole.hr / ured@os-velika-pisanica.skole.hr
preskoči na navigaciju